miercuri, 24 februarie 2010

Corrigendum nr.2 la Ghidul Solicitantului pentru Domeniul major de interventie 4.3: "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor"

 

Stimate Doamne/Stimati Domni,

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007-2013 a emis Corrigendumul nr.2 la Ghidul Solicitantului pentru Domeniul major de interventie 4.3: "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor", referitor la situaţiile financiare ale solicitantului.

Ca urmare a intrarii in vigoare, de la 01.01.2010, a Ordinului ministrului finantelor publice nr. 3055/2009, pentru aprobarea Relementarilor contabile conforme cu directivele europene si in conformitate cu prevederile art.185 si 201 din Legea nr.31/1990 privind societatile comerciale, incepand cu exercitiul financiar 2009 societatile comerciale vor depune situatiile financiare anuale numai la oficiile registrului comertului.

In acest context, se modifica sectiunea II.3. "Completarea si depunerea cererii de finantare", Sectiunea III "Conditii precontractuale" si Anexa 2 "Grila de verificare preliminara" din Ghidul solicitantului, conform corrigendum-ului atasat.

Va transmit in atasament si Ghidul Solicitantului consolidat.

Gabriela Bobeanu
Expert Biroul Regional de Informare
******************************************
Directia Comunicare si Promovare Regionala
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est
Tel/Fax: 0233 224167
E-mail: gbobeanu@adrnordest.ro
www.inforegionordest.ro



Mesaje de poştă electronică şi multe altele în mişcare. Obţineţi gratuit Windows Live Hotmail. Înregistraţi-vă acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu