luni, 1 februarie 2010

Fondul de Garantare a Creditului Rural - IFN S.A.

Fondul de Garantare a Creditului Rural - IFN S.A. ofera un instrument financiar care permite accesul investitorilor la credite si alte instrumente de finantare, prin acordarea de garantii financiare.
FGCR-IFN SA are ca obiect de activitate exclusiv garantarea creditelor si a altor instrumente de finantare, care pot fi obtinute de persoane fizice si juridice - producatori agricoli si procesatori de produse agroalimentare, pentru realizarea productiei agricole, stocarea si procesarea produselor agricole si realizarea obiectivelor de investitii in aceste domenii.
FGCR-IFN SA poate garanta imprumuturile acordate de banci primariilor comunale (consiliilor locale) pentru dezvoltarea infrastructurii, precum si alte instrumente financiare pe care institutiile de credit le acorda beneficiarilor programelor cu finantare europeana prin FEADR, FEP si FEGA pentru asigurarea finantarii necesare realizarii proiectelor preyazute in Programul National de Dezvoltare Rurala pentru perioada programata 2007-2013.
FGCR -IFN SA garanteaza urmatoarele tipuri de credite si alte instrumente de finantare :
creditele pe termen scurt, mediu si lung
scrisorile de garantie bancara
creditele de investitii acordate beneficiarilor FEADR, FEP si FEGA
creditele de productie care asigura sursele de finantare necesare beneficiarilor programului SAPARD care au realizat si pus in functiune investitia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu